Arkadaşlar bu gün kendim için bir iyilik yaptım.Bir spor solonuna gittim ve kayıt yaptırdım spora başladım sağliğımız için sporun önemini hepimiz biliyoruz.Sizde kendiniz için bir iyilik yapın neyi seviyorsanız bir gününüzü ona ayırın hayat okadar kısaki! Aslında yazacak çok şeyim var ama sizleri fazla sıkmayım bana olan desteğiniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.SEVGİLERİMLE...

7 yorum:

BAL TATLISI dedi ki...

çok iyi yapmışsın gerçi senin ihtiyacın yok ama spor sağlıktır,birde değişiklik olmuştur,bazen insan monotonluktan sıkılıyor.
bol bol stres atarsın

İnci Yemek dedi ki...

spor için çok doğru bir karar vermişsin canım,tebrikler:)benim de kendim için yaptığım en güzel şey bu blogu açmaktı:)sıcacık sevgiler..

sessiz kelimeler dedi ki...

neyle mutlu oluyorsanız ertelemeyin zaman ayırup mutlaka yapın.sevgilerimle.

nohut oda dedi ki...

bende yüzmeye gideceğim kararlıyım inşallah..

Şenay- Doğam dedi ki...

Senın adına cok sevındım :)
Bende kendı adıma bır ıyılık yaptım ve fotograf cekımıne basladım... hoş benım bır kac ay oldu ama olsun paylasayım dedım :)

Sevgıler..

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Dediğiniz çok doğru bende sizin gibi düşünüyorum ve dört yıldır keman kursuna gidiyorum.Çocukluğumdn beri istediğim bir şeydi şimdi kısmet oldu.Bloğunuzu çok sevdim.Şablona bayıldım.Yalnız resim biraz beni üzdü.Ağlayan insana dayanamam. Allah kimseyi ağlatmasın.Sevgiler

sessiz kelimeler dedi ki...

Amim allah hiç kimseyi ağlatmasın işallah bendende sevgiler.

Yorum Gönder