Aklın kimyası ile aşkın kimyası başkadır. Akıl temkinlidir. Korka korka atar adımlarını. Aman sakın kendini diye tembihler. Halbuki aşk öyle mi? Onun tek dediği: Bırak kendini, ko gitsin; akıl kolay kolay yıkılmaz. Aşk ise kendini yıpratır, harap düşer. Halbuki hazineler ve defineler yıkıntılar arasında olur. Ne varsa harap bir kalpte var!

8 yorum:

Şenay- Doğam dedi ki...

Guzel bır yazıydı tesekkur ederım..keyıfle okudum...

sessiz kelimeler dedi ki...

Beğendiğine sendim yorum için teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Faniler için kendini yıpratmaya değmez,Rabbin için canını versen ,ebedi mutluluk olur.

sessiz kelimeler dedi ki...

Rabbim için emeğimizin olmadığını canımı vermeyeceğimi nerden biliyorsun.

Hilal dedi ki...

aklın kimyası sanki daha önemli gibi :))

Adsız dedi ki...

Sevgili kardeşim,niçin yanlış anladığını anlamadım,burada Rabbin için canını vermeyeceğine dair bir ifade yok,bu ifade verirsek anlamındadır,Rabbin için emeğinin olup olmaması ile ilgili bir ifademde yok,kimseyide yargılama gibi bir hakkım da olamaz,ifadelerim öncelikle kendi nefsim içindir,"yarğılıyorsun"ifadesini kullanmışsın herhalde yargılıyorsun diyecektin.Ben sizin üzgün durumunuzu görüp teselli etme niyetiyle yazmıştım,ancak yanlış anlamışsın,canın sağolsun.
sevgilerimle...

BAL TATLISI dedi ki...

fatmacım yanlış anlayamayacağını bilsem bende sevgili hayat cemresi arkadaşımıın yazdığı yorumun aynısını yazmak isterdim ama bende onun gibi bunu senin için değil genel olarak yazmak isterdim.
ama üzerine alınacağını düşündüğüm için yazamıyorum,
her kesin yüreyi ve duyguları çok farklı ve herkesin duygularını ifade etme şeklide farklı.

sessiz kelimeler dedi ki...

Canım ben hiç birzaman alınmam.Herkesin düşüncesine sayğı duyarım yorumlarınız için çok teşekkürler.Hepinize kuçak dolusu sevgiler.

Yorum Gönder